Solveig og Morris i Portugal

Vi tar fri frå kvardagen og reiser eit år på lykke og fromme i Portugal. Huset vårt heime er leigd ut, bilen er seld, og barna er blitt ungdommer som klarer seg sjølve. Alt ligg tilrette for eit annaleis år i livet. Året vårt!

tirsdag, mai 08, 2007

Vi har ombestemt oss, og tar fjorten dagar paa Algarve i staden for aa dra rett til Spania. Godt med sol og sjo. Bor i Salgados Bay Hotel i naerleiken av Albufeira. Leilighetshotell med alt du treng. Symjebasseng, fin hage, supermarked og ikkje langt aa gaa til stranda. Kom med buss i ettermiddag. 28 grader. Ikkje traadlaust, men ei maskin i resepsjonen. Vi har forresten ikkje dei portugisiske telfonane vaare lenger. De maa bruke dei norske, -helst med meldinger! 10 kr minuttet paa Solveig sin, og litt billegare med Morris sin!

1 Comments:

At 5:37 p.m., Anonymous Anonym said...

Eg må bare skynna meg te å takka for de mange reisane me som vett om bloggen dokkers har fått ver'me på heila tiå dokker har vært der nere.
Eg ga jo uttrykk for at det blei ein for bråe overgang med den pausen rundt julatier. Og det jalp.
"All things must pass" sang jo han der George Harrison og sånn e det med Portugal-turen dokkers - denne gongen.
Og avslutningen dokkers er jo heller ikkje heilt A 4 så me har nogen kjekke uger igjen te dokker somle dokker te å landa på norske jord. Velkommen tebage ska dokker ver, te der dokker komme fra.

klemmer fra ein som også va så heldige å oppleva Portugal og dokker heilt reel, ein lange helg.

 

Legg inn en kommentar

<< Home